061 998 9767
MENÜ

Az Ön Perselye - vásárlás akár pénz nélkül


Dátum:15.12.2017

Mi a Persely?

A regisztrációjáért és a vásárlásásáért a www.astratex.hu webáruházban megajándékozzuk Önt! A vásárlásai összegének egy részét visszaadjuk Önnek a Perselyébe. A Perselyében összegyűjtött összeget a következő vásárlás alkalmával az Astratex.hu webáruházban felhasználhatja.

Miért érdemes a Perselyt használni?

- a ténylegesen megvásárolt termékek értékének 8%-át (vagyis azon tételek árának 8%-át, melyeket megvásárol, és nem küld vissza) 30 nappal a rendelés átvétele után visszaadjuk a Perselybe (ehhez szükséges, hogy a megrendelés közben be legyen jelentkezve a felhasználói fiókjába az Astratex.hu oldalon)

- a Perselyben összegyűjtött összeget nyomon követheti (a fiókjába történő bejelentkezést követően)

- a Perselyben összegyűjtött összeget egy új vásárlás alkalmával bármikor felhasználhatja fizetéskor. A Perselyben összegyűjtött összeg kizárólag áru fizetéséhez használható fel, szállítási költségbe nem számítható be.

Hogyan gyűjthető a Perselybe a pénz?

A ténylegesen megvásárolt termékek értékének 8%-a (tehát azoknak a termékeknek az értéke, amelyeket a nem küld vissza) kerül a Perselybe 30 nappal a rendelés átvétele után. A Perselyében lévő összeg minden vásárlás után növekedni fog. A Persely összegét a következő vásárlás során használhatja fel.

Példák:

- ha 15.000,- forint értékben vásárol, és 5.000,- forint értékben visszaküld árut – a Perselybe a 10.000 forint 8%-a kerül

- ha 15.000,- forint értékben vásárol, és 15,000,- forint értékben visszaküld árut – a Perselybe nem kerül semmi

- ha 15.000,- forint értékben vásárol, és nem küld vissza árut - a Perselybe a 15.000,- forint 8%-a kerül

Hogyan tudom felhasználni a Perselyben összegyűjtött összeget?

A Perselyébe került összeget (vagy annak egy részét) a megrendelt áru fizetésénél használhatja fel, kizárólag a www.astratex.hu oldalon. A Perselyben lévő összeg csak az áru fizetéséhez használható fel, a szállítási költségbe nem számítható be. A Perselyben lévő összeg nem váltható át készpénzre.
 
A Perselyben lévő összeg felhasználása egyszerű: Először be kell jelentkeznie a fiókjába. Klikkeljen a képernyő jobb felső sarkában látható "BEJELENTKEZÉS ÉS A RENDELÉS ÁLLAPOTÁNAK KÖVETÉSE" szövegre. Most már felhasználhatja a Perselyben található összeget.

A kosarában, a megrendelt áru felsorolása alatt található az alábbi szöveg: "Persely". Klikkeljen rá a szövegre, ezután megjelenik a Perselyben lévő összeg, melyet felhasználhat a fizetéshez.

 

Ha felhasználja a Perselyben lévő összeget, az eloszlik a kosárban található tételek között. A vásárlás összege (ÁFA-val) csökken az adott összeggel, és a Perselyben lévő pénz lenullázódik:

 

Ha azonban a Perselyben összegyűjtött összeget nem használja fel a vásárlásai során, akkor az utolsó vásárlástól (vagyis az utolsó megrendelésétől) számított 6 hónapig áll rendelkezésre az addig összegyűjtött összeg. Két héttel a határidő lejárta előtt küldünk Önnek egy figyelemfelhívó e-mailt.

Ha a Perselyben összegyűjtött összegnek lejár az érvényességi ideje, és Ön nem tudta azt felhasználni, akkor az összeg sajnos már nem lesz elérhető. Természetesen az új megrendelésekért járó pénz újra gyűjthető.

Hogyan tudom nyomon követni a Persely állapotát?

A Persely állapotát megnézheti a saját fiókjába történő belépés után. A Persely a képernyő jobb felső sarkában található, a fiókja kezdő oldalán.

Bármilyen kérdés esetén írjon nekünk vagy telefonáljon a vevőszolgálat kék vonalára 06 1 998 9767. A vevőszolgálati telefon minden munkanapon 8:00 és 17:00 óra között érhető el.


Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés