061 998 9767
MENÜ

A hónap melltartója - Angelia


Dátum:29.6.2021

Angelia New melltartó

Öltöztesse kebleit gyengéd csipkébe!

Vigyen a fehérneműs fiókjába egy kis romantikát!

A specialistáink az Angelia New melltartó tervezésekor a csipkét imádó hölgyekre gondoltak. Egyúttal szem előtt tartották, hogy a díszes melltartóval a dús keblekkel büszkélkedő hölgyek is kényeztethessék magukat. Ezért az Angelia New melltartó sokféle méretben elérhető, hogy minden hölgy találjon a számára megfelelőt.

Három attraktív szín

A fehér, amely legjobban a napbarnított bőrön érvényesül, a rejtélyes fekete, és a mutatós piros szín. Melyik szín lesz a nyerő?

Angelia New, fehér

Az ártatlan fehér szín és a finom csipke egy sikeres párosítás!


Angelia New, fekete

A fekete szín csábító hatást kölcsönöz a gazdagon díszített melltartónak.

Angelia New, piros

Miért kellene a földön járni, ha a piros szín ennyire gyönyörű?

98% elégedett vásárló

Az Angelia New az egyik legtöbbet eladott csipkés melltartók közé tartozik. Azok a hölgyek, akik már megvásárolták, dicsérik, mennyire kényelmes, kiválóan alkalmazkodik és a nagyobb kebleket is megtartja. Nagyon örülünk annak is, hogy a vásárlóink véleménye szerint a melltartó valóságban jobban néz ki, mint a weboldalon.Alakítson ki egy ellenállhatatlan szettet!

Az Angelia New melltartóhoz 3 típusú női alsót is kínálunk – magasabbra szabott brazil női alsót, klasszikus szabású női alsót és kényelmes magasított női alsót is. A melltartó csipkés harisnyatartó övvel is kiegészíthető, amely helyén tartja a harisnyát. Ráadásul nagyon szexi is!
Melyik kombináció lesz a nyerő?

Tetszik ez a termék? Ajánlja az ismerőseinek!

Facebook
Link másolása

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés