Tanácsok

Minden, amit a
fehérneműről tudni kell

Női alsó típusok

Dátum:15.12.2017

Klasszikus szabású női alsó

Klasszikus szabású női alsó szinte az egész popsit takarja. Különböző lehet a combkivágások mértéke, illetve a derék magassága.

Tanga szabású női alsó

A tanga elöl klasszikus női alsó szabással készül. Hátul azonban csak kis háromszög alakban szabott, keskeny anyagcsíkokkal összekapcsolva az alsó elejével – oldalakon és alul is. A string típusú alsó esetén a hátsó rész csak keskeny pántokból vagy szalagokból áll. Mindkét esetben az egész popsi takaratlan.

Brazil szabású női alsó

Brazil szabású női alsó esetén a popsi alsó része takaratlan, hátul középen függőleges varrással. A hátsó rész gumis szegélyek nélkül készül, ez által a ruha alatt szinte észrevétlen, mivel nem vágódik be. Tipikus az alacsonyabbra szabott derékrész.

Boxer szabású női alsó

A boxer szabású női alsó az egész popsit takarja. Jellegzetes az azonos magasságú szabás, a szárak hosszabbak is lehetnek, combkivágások nélkül. Női boxeralsó különböző magasságú derékrésszel készül.

Francia szabású női alsó

Francia típusú női alsó a klasszikus- és a boxer szabású női alsó kombinációja. Boxer típusú alsóval szemben azonban a szárak rövidebbek, ugyanakkor a popsi nagyobb részét takarják. A francia szabású női alsók jellegzetesen alacsonyabbra szabott derékrésszel készülnek, nagyon finom anyagok felhasználásával (gyakran csipkével is). Az alsó combkivágások szabása bővebb, lazább, gumis megerősítés nélkül.


trusted