Tanácsok

Minden, amit a
fehérneműről tudni kell

Női alsó típusok

Dátum:15.12.2017

Klasszikus szabású női alsó

Klasszikus szabású női alsó szinte az egész popsit takarja. Különböző lehet a combkivágások mértéke, illetve a derék magassága.

Tanga szabású női alsó

A tanga elöl klasszikus női alsó szabással készül. Hátul azonban csak kis háromszög alakban szabott, keskeny anyagcsíkokkal összekapcsolva az alsó elejével – oldalakon és alul is. A string típusú alsó esetén a hátsó rész csak keskeny pántokból vagy szalagokból áll. Mindkét esetben az egész popsi takaratlan.

Brazil szabású női alsó

Brazil szabású női alsó esetén a popsi alsó része takaratlan, hátul középen függőleges varrással. A hátsó rész gumis szegélyek nélkül készül, ez által a ruha alatt szinte észrevétlen, mivel nem vágódik be. Tipikus az alacsonyabbra szabott derékrész.

Boxer szabású női alsó

A boxer szabású női alsó az egész popsit takarja. Jellegzetes az azonos magasságú szabás, a szárak hosszabbak is lehetnek, combkivágások nélkül. Női boxeralsó különböző magasságú derékrésszel készül.

Francia szabású női alsó

Francia típusú női alsó a klasszikus- és a boxer szabású női alsó kombinációja. Boxer típusú alsóval szemben azonban a szárak rövidebbek, ugyanakkor a popsi nagyobb részét takarják. A francia szabású női alsók jellegzetesen alacsonyabbra szabott derékrésszel készülnek, nagyon finom anyagok felhasználásával (gyakran csipkével is). Az alsó combkivágások szabása bővebb, lazább, gumis megerősítés nélkül.


Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés