06 1 998 9767
MENÜ

Női fehérneműk

A webshopunk kínálatában nem csak minőségi női fehérneműket, hanem szabadidő- és sportruházatot, valamint más ruházati termékeket is talál. Rengeteg fazonú és méretű női alsóból, meleg köntösökből, hálóingekből, márkás pólókból és felsőkből, illetve funkcionális ruházatból válogathat. Szeretnénk, ha az általunk kínált termékekben a hölgyek kényelmesen, magabiztosan és csábítóan éreznék magukat, ezért csak a legjobb minőségű fehérneműket és a neves gyártók ruházati termékeit kínáljuk.

Méret

Mérete-Körkerület

Mérete-Kosár

A
AA
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T

Szín

Tulajdonságok

Ár

Márka

0-9

A minőségi női fehérnemű a női ruhatár alapja! Választásnál fontos a megfelelő méret meghatározása – ha a kiválasztott fehérnemű mérete nem tökéletes, nálunk gond nélkül kicserélhető.

A fehérnemű választásánál további fontos szempont a szín. Gondoljon arra, hogy milyen blúz vagy nadrág alatt fogja az adott fehérneműt viselni. A fehérnemű legyen decens, és ne legyen a figyelem középpontjában.

A tökéletesen jól álló melltartó kiválasztásánál segíthet az Astratex által kifejlesztett Size&tanácsadó módszer, amely lépésről lépésre segít kiválasztani a megfelelő méretű melltartót. Ön pedig kiválasztja a legszebbet!

A webshopunkban sokféle szabásban, anyagból és méretben készült melltartóból választhat (65/A és 120/G méret között). A bélelt melltartók rendkívül kényelmesek és praktikusak. A részben bélelt melltartók általában csipkével díszítettek, ezért elegánsak, a bélés nélküli melltartókat pedig azok a hölgyek kedvelik, akik előnyben részesítik a bélések nélkül készült fehérneműket. Ha ellenállhatatlan dekoltázsra vágyik, próbálja ki a Push-Up melltartót! A kivehető vagy bevarrott betéteknek köszönhetően a keblek dúsabb és formásabb látványt nyújtanak.

További kedvelt fazon a bardot típusú melltartó, amely az egyedülálló szabásának köszönhetően még jobban megemeli és kihangsúlyozza a dekoltázst. Ha pedig olyan fehérneműt keres, amely nem látszik a ruha alatt, mindenképpen próbálja ki a varrások nélkül készült melltartókat, melyek a ruha alatt szinte észrevétlenek. Nálunk kapható melltartók pamutból vagy csipkéből készültek, és kismama és sportmelltartókat is kínálunk.

Az Astratex webshopban a női fehérneműk kategóriájában különböző szabásban készült női alsókat is vásárolhat: klasszikus szabásban, tangákat, női boxeralsókat. Kínálunk elegáns és érzéki brazil szabású női alsókat, francia szabású női alsókat vagy alakformáló női alsókat, melyek szép formát adnak a popsinak.

Ne feledkezzük meg a luxus hálóingek kategória széles választékáról sem, ahol nem csak praktikus és kényelmes hálóingekből válogathat, de elegáns darabokat is talál. Nagy választékban kínálunk a hálóruházat is. A köntösök és pizsamák különböző designban, szabásban készültek, sokféle anyagból.

Ne habozzon, válogasson kedvére!