061 998 9767 (8.00 - 17.00) 061 998 9767 (8.00 - 17.00)

061 998 9767 (8.00 - 17.00) Segíthetünk? 061 998 9767 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Tanácsok
0
Az ingyenes szállításhoz vásároljon még az alábbi értékben: 9999,- forint
MENÜ

Női fehérneműk


ingyenes kiprobalas

Kényelmes, elegáns és egyedi – ezek az Astratex által kínált fehérneműk, melyekben minden nő igán csodálatosnak érezheti magát! Kínálatunkban különböző szabásban és méretben készült melltartókat, komfortos női alsókat, továbbá köntösöket és pizsamákat találhat. A telt formákról sem feledkezünk meg, így minden vásárlónk megtalálhatja a hozzá illő darabot.


A minőségi női fehérnemű a női ruhatár alapja! Választásnál fontos a megfelelő méret meghatározása – ha a kiválasztott fehérnemű mérete nem tökéletes, nálunk gond nélkül kicserélhető.

A fehérnemű választásánál további fontos szempont a szín. Gondoljon arra, hogy milyen blúz vagy nadrág alatt fogja az adott fehérneműt viselni. A fehérnemű legyen decens, és ne legyen a figyelem középpontjában.

A tökéletesen jól álló melltartó kiválasztásánál segíthet az Astratex által kifejlesztett Size&tanácsadó módszer, amely lépésről lépésre segít kiválasztani a megfelelő méretű melltartót. Ön pedig kiválasztja a legszebbet!

A webshopunkban sokféle szabásban, anyagból és méretben készült melltartóból választhat (65/A és 120/G méret között). A bélelt melltartók rendkívül kényelmesek és praktikusak. A részben bélelt melltartók általában csipkével díszítettek, ezért elegánsak, a bélés nélküli melltartókat pedig azok a hölgyek kedvelik, akik előnyben részesítik a bélések nélkül készült fehérneműket. Ha ellenállhatatlan dekoltázsra vágyik, próbálja ki a Push-Up melltartót! A kivehető vagy bevarrott betéteknek köszönhetően a keblek dúsabb és formásabb látványt nyújtanak.

További kedvelt fazon a bardot típusú melltartó, amely az egyedülálló szabásának köszönhetően még jobban megemeli és kihangsúlyozza a dekoltázst. Ha pedig olyan fehérneműt keres, amely nem látszik a ruha alatt, mindenképpen próbálja ki a varrások nélkül készült melltartókat, melyek a ruha alatt szinte észrevétlenek. Nálunk kapható melltartók pamutból vagy csipkéből készültek, és kismama és sportmelltartókat is kínálunk.

Az Astratex webshopban a női fehérneműk kategóriájában különböző szabásban készült női alsókat is vásárolhat: klasszikus szabásban, tangákat, női boxeralsókat. Kínálunk elegáns és érzéki brazil szabású női alsókat, francia szabású női alsókat vagy alakformáló női alsókat, melyek szép formát adnak a popsinak.

Ne feledkezzük meg a luxus hálóingek kategória széles választékáról sem, ahol nem csak praktikus és kényelmes hálóingekből válogathat, de elegáns darabokat is talál. Nagy választékban kínálunk a hálóruházat is. A köntösök és pizsamák különböző designban, szabásban készültek, sokféle anyagból.

Ne habozzon, válogasson kedvére!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés