Tanácsok

Minden, amit a
fehérneműről tudni kell

8 különböző típusú melltartó, hogy bármilyen ruhát viselhessen

Dátum:9.1.2020

Különleges alkalomra vagy partira készül, de a legszebb ruhák alól a klasszikus melltartók kilógnak? Összeállítottunk egy segédletet, melyben hasznos tippeket talál, hogy egyes ruha típusokhoz, milyen melltartót tanácsos viselni. Legyen az est királynője és bátran válasszon akár különleges szabású ruhákat is.
pántnélküli ruha

1. Pántnélküli ruha

Felejtse el az átlátszó szilikon vállpántokat. Először is semmilyen tartást nem adnak, hisz a szilikon anyag könnyen megnyúlik vagy eldeformálódik. Másodszor, az ilyen pántok mindig is látszódni fognak. Sokkal praktikusabb választás az öntapadós melltartó, amely nemcsak dekoltázst ad, de szépen formálja is a melleket.

A másik megfelelő választás egy kifejezetten alkalmi viselethez készült pánt nélküli melltartó lehet. Ne feledje, egy klasszikus melltartó esetében is a tartás 80%-át nem a vállpántoknak kell biztosítani, ezért nagyon fontos a helyes méret kiválasztása. Próbálja ki a méret tanácsadó alkalmazást, melynek segítségével könnyedén választhat.

Továbbá fontos, ha fűzővel egyben készült ruhát választ, nincs szüksége melltartóra, hisz a ruha önmagában tartást fog biztosítani.

Šaty s výstrihom na chrbte

2. Kivágott hátú ruha

Elég egy melltartó kapocs lehúzó, ha úgy dönt, hogy a hátán mélyen kivágott ruhát szeretne viselni. Ezt könnyen rögzítheti bármely kedvenc melltartójához és már kész is. Kiváló választás lehet egy speciális, kifejezetten hátul kivágott ruhákhoz tervezett melltartó is.

Az ilyen darabok megemelik, formálják a kebleket, a hátrészen bedolgozott függőleges merevítőkkel megfelelő tartást biztosítanak.

Ujjatlan vagy hátán keresztirányban kivágott ruhák

3. Ujjatlan (vagy hátán keresztirányban kivágott ruhák)


Még ebben az esetben is viselheti kedvenc melltartóját (ideális esetben a testszínűt) azonban szerencsés lehet beszerezni egy pántösszehúzót. Ez a kis műanyag kiegészítő összehúzza a pántokat, így azok észrevétlenek maradnak a hátrészen még akkor is ha, rafinált kivágású ruhát visel.

Šaty s viazaním za krk

4. Nyakpántos ruhákhoz

Az ilyen ruhákhoz már nem egyszerű a választás, de megmutatjuk egy igazi stylist, milyen trükköket alkalmaz.

Léteznek testhez ragasztható melltartók. Sajnos ezeket érezni fogja a bőrén és az eltávolításuk nem egyszerű, de cserébe észrevétlen módon biztosítanak feszes melleket akár, H kosarú méretig. Szinte átszabják testét és láthatatlanok maradnak legyen szó bármilyen stílusban kivágott ruháról.

Nem mindenki számára könnyű a használatuk, ezért fontos, hogy figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.

Šaty s hlbokým dekoltom

5. Mélyen kivágott dekoltázs

Léteznek azok a mélyen dekoltált ruhák, amelyek 1 km-es körzeten belül mindenkit megőrjítenek. Ez az egyik legkedveltebb szabás amihez egy tökéletes melltartót ajánlunk. Létezik olyan mélyen kivágott melltartó, ami tartást biztosít miközben nem lóg ki a ruha alól és akár 80/D méretig elérhető.

Ha ezen felül még hátat is villantanál javasoljuk az U-Style vagy Bye melltartókat.

Hát nélküli ruhák

6. Hát nélküli ruhák

A hát nélküli ruhák viselése szintén nagy kihívás. Fontos kérdés, hogy szükség van-e push-up hatásra és a mellek optikai növelésére vagy csak formálni szeretné őket.

Az úgynevezett csokornyakkendő stílusban készült öntapadós melltartók könnyedén összehúzhatók, ezáltal szuper push-up hatást és dekoltázst biztosítanak anélkül, hogy hátul pánttal lennének rögzíve.

Egyéb nagyszerű választás lehet a Bye Bra, amely akár H kosárig is alkalmazható.Šaty s asymetrickým výstrihom

7. Félvállas ruhák

Ha túl merésznek érzi, hogy melltartó nélkül viseljen egy félvállas ruhát, számos megoldás létezik. Választhat egy cserélhető pántos vagy pánt nélküli melltartót.

Ezek ugyan látszódhatnak a nagyon finom anyagú ruhák alatt azonban ilyenkor ismételten alkalmazható a Bye típusú melltartó, amely nem hagy nyomot a vékony anyag alatt sem és ahogyan azt említettük, H kosárig működik.Díva stílusban

8. Díva stílusban

Van egy extra tippünk az olyan tökéletes formákkal rendelkező hölgyek számára is, akik szinte mindent bátran viselhetnek.

Noha hibátlan kebel formával rendelkeznek és nem szükséges melltartót viselniük, egy diszkrét mellbimbó takaró tapasz számukra is előnyös lehet. Ezek az apró kellékek segítenek megóvni viselőjét, hogy közönségesnek tűnjön és ott fednek csupán, ahol az valóban szükséges.

Ha formálni is szeretné kebleit, a Bye Bra típusú melltartó még mindig tökéletes megoldást nyújt.


trusted