06 1 998 9767
MENÜ

Boxeralsók

Kényelmes, stílusos és modern. A férfi boxeralsó lassan, de biztosan az egyik legnépszerűbb alsónemű lesz. A boxeralsó nagyon komfortos viselet, minden modell anatómiailag formázott szárakkal rendelkezik, és minőségi anyagokból készül, amelyek nem irritálják a bőrt. Válogathat varrások nélküli boxeralsókból, bambusz szálas modellekből, vidám nyomatokkal díszített darabokból. Ha pedig tartalékba is szeretne vásárolni, ajánljuk a több darabos kiszerelésben kapható boxeralsókat.

Egyedi boxeralsók

Cserélje le a sima fehér vagy szürke boxeralsót a színesre, esetleg vidám képekkel is díszített modellekre! A szíve hölgye örülni fog neki és a férfi öltözőben is kiemelkedik a tömegből. A színek most nagyon menők. Mutassa meg, hogy nem egy unalmas alak, válogasson az  egyedi színes boxeralsókból!  Kínálatunkban modern mintákat is talál, amelyeket első ránézésre megszereti. Ha egyszer felveszi az Astratex.hu webshopban vásárolt boxeralsót, nem fog másra vágyni! 

Ha nem talált megfelelő klasszikus, egyedi vagy vidám boxeralsót, nézze meg a tangákat és férfi alsókat vagy kényelmes férfi alsónadrágokat is