061 998 9767 (8.00 - 17.00) 061 998 9767 (8.00 - 17.00)

061 998 9767 (8.00 - 17.00) Segíthetünk? 061 998 9767 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Tanácsok
0
Az ingyenes szállításhoz vásároljon még az alábbi értékben: 9999,- forint
MENÜ

Fürdőruhák 2020

swimwear 2020

Válogasson a kétrészes és egyrészes fürdőruhák között - sok szabásban, méretben és trendi színkombinációkban! A kínálatunkban megtalálhatók női-, férfi- és gyerek fürdőruhák, sok kollekcióból válogathat! A fürdőruha felső és alsó mérete ráadásul külön is választható!

LEGELADOTTABB

Temperamentumos fürdőruhák!

A legújabb kollekciókban a híres márkák divattervezői igyekeztek minden női és férfi kívánságot teljesíteni – a fürdőruhák tökéletesen funkcionálisak, kényelmesek és csábítóak is. A sok színből, motívumból és szabásból garantáltan tud választani!  

Megkedvelte a praktikus, sportos egyrészes fürdőruhákat vagy idén inkább barnulni szeretne, és csodálatos kétrészes fürdőruhát keres, amelyben jól mutat a szép alakja? Az Astratex webshopban most alkalma van a legjobb darabokból válogatni, amelyeken a divattervezők nagyon lelkiismeretesen dolgoztak.

Minden testalkatra

Nagyra értékeljük a női szépséget, ezért minden évben a legszebb modelleket válogatunk a teltkarcsú hölgyek részére. A jól kiválasztott fürdőruha kisebbíti a dús kebleket, vagy ellenkezőleg a Push-Up hatásnak köszönhetően nagyobb kebleket varázsol, kihangsúlyozza a csípőt vagy elrejti  a hasat. Hogy a fürdőruha valóban tökéletesen jól álljon, nálunk külön vásárolhat a fürdőruha felső- és alsórészt, különböző méretekben.

Az egész családnak

Az Astratex webshopban az egész családnak talál fürdőruhát – a női fürdőruhák mellett kínálunk modern férfi fürdőnadrágokat is. A legkisebbeknek készültünk bájos gyerek fürdőruhákkal csodálatos színekben. Válogathat lányka- és fiú fürdőnadrágokból is! 

Az Astratex webshop nem csak hölgyekre gondol. Nálunk partnerének és gyerekeknek is talál fürdőruhát! A férfiak nem csak klasszikus szabású fürdőnadrágokból válogathatnak, de választhatnak az egyre népszerűbb úszó sortot is. A férfiak imádják a kényelmet és a szabadságot, a férfiak részére készült termékekben élvezhetik a nyár örömeit. 

Ha most első alkalommal választ egy márkát vagy nem biztos a méretben, ellenőrizze a méretét a mérettáblázatban! Hasznos tanácsokat is olvashat: Hogyan kezeljük a fürdőruhát.

 

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?Iratkozzon fel a hírlevélreés ajándékba kap 2000 Ft

Szerkesztés, kijelentkezés