061 998 9767
MENÜ

Ágyneműhuzatok sima felületű pamutból

A pamut ágyneműhuzat nem csak a klasszikus ágyneműket kedvelőknek szerez örömet. Próbálja ki a selymes, természetes matt hatású perkál anyagból, vagy sima felületű pamutból készült ágyneműhuzatot is! A 100%-os pamut anyag puha, légáteresztő és többszöri mosás után is forma- és színtartó. Ráadásul érintésre nagyon kellemes. Válogasson a rengeteg modern és klasszikus mintából és színből! Kínálatunkban talál gyermek pamut ágyneműhuzatokat is, népszerű mesehősökkel és vidám képekkel.

Pamut ágyneműhuzatok magas emberek számára is

A kínálatunkban olyan pamut ágyneműhuzatokat talál, amelyek egyszemélyes ágy esetén két méretben is készülnek – standard 140 x 200 és hosszabb változatban 140 x 220 - magas férfiak számára. Soha többé nem fog fázni a lába! Az ágyneműhuzatok szettben kaphatók  - egy paplan és egy párna. Kétszemélyes ágyra való pamut ágyneműhuzatokat is kínálunk.
 

Sima felületű pamut 

A pamut ágyneműhuzatok évek óta a legkeresettebb ágyneműkhöz tartoznak. Évek során a pamut feldolgozása is nagyot fejlődött, ezért ma már mi is első osztályú anyagokat kínálhatunk.

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés