Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.

Amikor hűvösre fordul az idő…


Dátum:12.11.2020

Élvezze a lustálkodást az ágyban, mozgást kint a szabadban és a megérdemelt lazítást is.

Krajka
Angelia new

Ágyneműhuzat

Essenza Caramel

VÁSÁRLÁS

Ágyneműhuzat, amely jobb hangulatra derít

A késői ősz és a hideg nem kedvez a színeknek. Sokszínű trendi ágyneműhuzattal virágoztassa fel legalább a hálószobáját! A látványos virágos variációk minden teret felragyogtatnak, kellemesebbé teszik a reggeli ébredést. Ha az ágyneműhuzatot megfordítja, meglepi Önt a decensebb design. Milyen anyag a legjobb a hűvös éjszakákon? Mi pamutra, pamut-szaténra vagy puha flanelre esküszünk.

Krajka
Angelia new

Szatén köntös

Flowers

VÁSÁRLÁS

Szatén gyengéd kivitelben

A fényes szatén a pamut hálóruházat elegáns ellentétje. Ha igazi nőnek szeretné magát érezni, akkor a szatén köntös, pizsama vagy hálóing azonnal magasabb szintre emeli az éjszakai megjelenését. Próbálja ki például a fehér alapon gyengéd virágos nyomattal díszített modellt, amelyet nálunk több fazonban is megvásárolhat. Így a romantikus designt élvezheti nem csak télen, de nyáron is.

Krajka
Angelia new

Szabadidő felső

Loap Maike

VÁSÁRLÁS

Maradjon mozgásban

Szabadban végzet sporttevékenységeknek hűvös időben is hódolhat. Csak több gondot kell fordítani a megfelelő öltözékre. Ideális választás a funkcionális anyagokból készült ruházat, amely hőszigetelő, elvezeti az izzadságot, mégis könnyű és légáteresztő. Ráadásul jól néz ki! A sportolást korlátozások nélkül élvezheti!

Krajka
Krajka

Funkcionális női szett

Helly Hansen Active

VÁSÁRLÁS

Okos rétegezés

Hosszú séták a friss levegőn jót tesznek a testnek és a léleknek is. De kint hamar kezdhet fázni! A hosszú ujjú funkcionális póló és a kényelmes, lapos varrásokkal készült leggings garantáltan megvéd a hideggel szemben. Ez a vékony, de hatékony réteg könnyen elrejthető a ruha alatt, és megbízhatóan melegít. Téli sportokhoz is kiváló!

Krajka
Angelia new

Kétrészes női fürdőruha

Cindy

VÁSÁRLÁS

Oldja fel a stresszt masszázsmedencében!

Az idei év sok nehéz helyzetet hozott, ezért ha van rá lehetősége, kényeztesse magát lazító wellness pihenéssel. Kipiheni magát és egy kis időre elfelejti a hétköznapokat. Kényeztesse magát új fürdőruhával, az úszó- vagy masszázsmedencében biztosan hasznát veszi. A fürdőruhaszezon hivatalosan ugyan véget ért, de kínálatunkból egész évben válogathat.


trusted