061 998 9767
MENÜ

Főszerepben az Anastasia melltartó


Dátum:13.12.2021

Főszerepben az Anastasia melltartó

Élvezze a valódi kényelmet a selymes pamutnak köszönhetően!

Kényeztető pamutból

Az Anastasia melltartó puha pamut és decens csipke kombinációjában készült. A bélés nélküli, klasszikus merevítőkkel és egy-egy függőleges varrással készült kosarak finoman formálják a kebleket, a merevítők pedig megfelelő támaszt biztosítanak. Az apró masnik egy bájos részlet, amely a magasabb középrészt és a vállpántokat is díszíti.

Három klasszikus színben

Az Anastasia melltartó három alapszínben vásárolható. Így a fehérneműs fiókjának alapjává válik. Könnyen előfordulhat, hogy több darabot is megvásárol majd.

Anastasia, fehér

A közkedvelt klasszikus szín, amely mindenkor tiszta, finom és decens hatást kelt.


Anastasia, fekete

Kiváló választás fekete és színes ruhákhoz.

Anastasia, bézs

Láthatatlan támasz fehér póló vagy világos színű blúz alá.

94% elégedett vásárló

Az Anastasia már több mint 3 éve a kínálatunk sztárja. Leginkább azok a nők kedvelik, akik a kényelmet és a klasszikus formát részesítik előnyben, nem keresik az éppen divatos trendeket. Azok a vásárlók, akik megvették a melltartót, dicsérik a széles méretválasztékot, a kényelmes szabást és a kellemes alapanyagot.Mellékszerepben egy gyönyörű női alsó

Az Anastasia melltartóhoz vásárolhat klasszikus női alsót magasított vagy csípő fazonban. Mindkét modell mérsékelten áttetsző anyaggal is kiegészített, amely illik a melltartó kosarait díszítő csipkéhez. Mivel a női alsó selymes pamutból készült, egész nap kellemes viseletet biztosít.

Tetszik ez a termék? Ajánlja ismerőseinek!

Facebook
Link másolása

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés