Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.

Főszerepben a Celebration melltartó


Dátum:14.2.2022

Főszerepben a Celebration melltartó

A nőiesség ünneplése csipkés kivitelben

Rafinált játék a kontrasztokkal

A Celebration melltartó bélés nélküli kosarai álomszép csipkéből és finom tüllből készültek. A csipke rajzolata így kiválóan érvényesül a bőrön. Klasszikus és oldalsó támasztó merevítőknek, valamint magasabb középrésznek köszönhetően a melltartó nagyobb kebleknek is megfelelő tartást biztosít.

Ellenállhatatlan színpaletta

A bélés nélküli Celebration melltartó három színben elérhető. Ha megszereti, több színben is megvásárolhatja.

Testszínű

Kiváló választás világos blúz vagy fehér ruha alá.


Fekete

Sötét koktélruhával kombinálva ajánljuk.

Piros

Egy színárnyalat, amely fantasztikusan mutat a bőrön.

Hétköznapokra és különleges alkalmakra is

Bár a Celebration melltartó megnevezése arra utal, hogy ünnepi alkalmakra alkalmas, hétköznapokon is viselhető. Akár egy csábító ruha, munkahelyi blúz vagy egyszerű póló alatt viseli, különlegesen fogja magát érezni. Mert minden nap ünnep lehet.Próbálja ki a részben bélelt változatot is!

Előnyben részesíti a részben bélelt melltartókat? Akkor jó hírünk van! A Celebration melltartó most ebben a kivitelben is elérhető. A puha és megfelelően mély kosarakkal készült melltartó domináns eleme továbbra is a finom csipke, amelyhez mindkét oldalon sima felületű hátoldali rész kapcsolódik.

Inkább sima felületű kosarakat szereti? Semmi gond!

A Celebration melltartó tervezése során azokra a hölgyekre is gondoltunk, akik kedvelik a sima felületű anyagokat. Számukra készült a részben bélelt modell mikroszálas anyagból, decens csipkével szegélyezett, sima felületű kosarakkal. A melltartó kivitelezésének köszönhetően nagyobb és kisebb keblekre is alkalmas.Csábító szett saját rendezésben

A Celebration melltartók három különböző típusú női alsóval kombinálhatók. A csipkét imádó hölgyek klasszikus szabású női alsót vagy csábító tangát választhatnak. A harmadik modell sima felületű mikroszálas anyagból készült, elülső oldalon romantikus csipkével, ezért ideális választás a testhez álló ruhák alá.

Tetszik ez a termék? Ajánlja barátainak!

Facebook
Link másolása

trusted