061 998 9767
MENÜ

Frottír lepedők

A frottír lepedő meleg és érintésre kellemes. Rengeteg színárnyalatból válogathat úgy, hogy színben minden ágyneműhuzathoz illeszkedjen. A gumis frottír lepedők tökéletesen alkalmazkodnak a matrachoz, nem gyűrődnek össze, nem csúsznak le, mivel a gumiházba bedolgozott gumi, tartós. A lepedők nagyobb anyagsűrűsége garancia a minőségre és a hosszú élettartamra. Mivel a frottír lepedő nem gyűrődik, a vasalás sem szükséges.

Minőségi frottír lepedők könnyen kezelhető anyagokból

A minőségi frottír lepedők a felhasználás szempontjából nagyon komfortosak! Az anyag jellemzően nagyon kellemes, ellenálló és könnyen kezelhető. A frottír lepedők több okból is népszerűek. Nem csak megvédik a matracot szennyeződésekkel szemben, a színük kiválóan kiegészíti a hálószobát, de főként kellemes melegérzetet biztosítanak, hogy az elalvás könnyebb legyen.


A frottír lepedők előnyei

A nálunk kapható frottír lepedők minden elvárásnak eleget tesznek, magas minőségben készülnek és sok előnyt is kínálnak. Az egyik legnagyobb előny az, hogy nagy mértékben légáteresztők és kiválóan nedvszívókkönnyen moshatók és mosás után is forma- és mérettartók, tökéletesen alkalmazkodnak a matrachoz, idővel sem veszítenek a rugalmasságukból. De a lényeg – a frottír lepedők nagyon praktikusak, nem gyűrődnek, és nem igényelnek vasalást!

Vásároljon Ön is meleg frottír lepedőt a kínálatunkból!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés