061 998 9767
MENÜ

Gyerek ágyneműhuzatok

A vidám és színes gyermek ágyneműhuzat fontos része minden gyermek szobának. A káprázatos színek felragyogtatnak a szobát, és a népszerű gyermek motívumok kisebb és nagyobb gyermekek kedvencei lesznek. Mindegy, hogy a gyermekek a rajzfilmek hőseit kedvelik vagy inkább klasszikus lányos vagy fiús motívumokat szeretik, esetleg állatos vagy virágos mintákat. Válasszon gyermekének olyan ágyneműhuzatot, amelynek örülni fog és amelyben majd könnyen elalszik – kiságy méretében vagy standard méretekben.


Gyermek ágyneműhuzat ajándékba

Az ágyneműhuzat nem tartozik olyan ajándékok közé, amelyeket a gyermekek Jézuskától szoktak kérni, de attól még sok örömet szerezhet vele gyermekének. Ha karácsonyfa alá vagy születésnapra több ajándékot is szokott adni, a gyermek ágyneműhuzat biztosan érdekes ajándék lesz a sok játék és társasjáték között. Ráadásul nem kell tartania attól, hogy nem lesz használva vagy hogy két nap után egy sarokban landol, és örökre ott is marad. A gyermek ágyneműhuzat kiváló ajándék egy leendő anyuka számára is.

 

Gyermek ágyneműhuzatok 100%-os pamut anyagból

Tudjuk, mennyire fontos Önnek a gyermeke egészsége, ezért a kínálatunkban kizárólag olyan gyermek ágyneműhuzatokat talál, amelyek 100%-os természetes pamutból készültek. A pamut nagyon kellemes anyag, nem irritálja a bőrt, és érintésre kellemes. Magas nedvszívó képességének köszönhetően a gyermekek egész éjjel maximális komfortot élvezhetnek. Ha krepp ágyneműhuzatot választ, nem kell majd vasalással sem foglalkozni.

Vegyen gyermekének kedvenc játékos motívumokkal készült ágyneműhuzatot, hogy az elalvás könnyen menjen!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés