061 998 9767
MENÜ

Gyermek ágyneműhuzatok

A vidám és színes gyermek ágyneműhuzat minden gyerekszoba fontos kiegészítője. Az élénk színek felragyogtatják a szobát, a népszerű gyermek motívumok kisebb és nagyobb gyerekeknek is örömet szereznek. Akár a rajzfilmszereplők, állatkák vagy betűjelek a gyermeke kedvencei, kínálatunkban biztosan megtalálja a legszebb ágyneműhuzatot. A vidám gyermek motívumokkal készült ágyneműket a kiságy méretében, és klasszikus méretben is vásárolhat.

Ágyneműhuzat ajándékba

A gyermek ágyneműhuzat ugyan nem tartozik olyan ajándékok közé, amelyeket a gyerekek levélben kérnek Jézuskától, de attól még meglepheti vele gyermekét! Ha karácsonyfa alá vagy születésnapra több ajándékot is szokott adni, a gyermek ágyneműhuzat biztosan érdekes ajándék lesz a sok játék és társasjáték között. Ráadásul nem kell tartania attól, hogy nem lesz használva vagy hogy két nap után egy sarokban landol, és örökre ott is marad. A gyermek ágyneműhuzat kiváló ajándék egy leendő anyuka számára is, aki születendő gyermeke számára készíti fel a kiságyat.

Nézze meg más gyermek termékeket is - fürdőlepedőket, pizsamákat, játék-plédeket és egyéb kiegészítőket!

 

Ágyneműhuzatok 100%-os pamutból

Tudjuk, mennyire fontos Önnek a gyermeke egészsége, ezért  a kínálatunkban kizárólag olyan gyermek ágyneműhuzatokat talál,  amelyek 100%-os természetes pamutból készültek. A pamut nagyon kellemes anyag, nem irritálja a bőrt, és érintésre kellemes. Magas nedvszívó képességének köszönhetően a gyermekek egész éjjel maximális komfortot élvezhetnek. Ha krepp ágyneműhuzatot választ, nem kell majd vasalással sem foglalkozni.

Vegyen gyermekének kedvenc játékos motívumokkal készült ágyneműhuzatot, hogy az elalvás könnyen menjen!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés