Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.

Hogyan működik a menstruációs női alsó?


Dátum:31.12.2020

Kényelmes, megbízható, diszkrét.

kupon

A menstruációs női alsó szinte annyira vékony, mint a klasszikus női alsó, ruha alatt nem látszik, és szinte észre sem veszi, hogy viseli. A menstruációs női alsó megbízhatóan és kényelmesen helyettesíti az egészségügyi betétet vagy tampont. Szokásos menstruációs eszközökkel szemben nem mozdul el, nem válik le, nem szorít. A speciális modern anyagok tökéletesen védenek átszivárgással szemben, megakadályozzák a baktériumok elszaporodását és a kellemetlen szagok keletkezését. Mivel többször használható, kíméli a természetet és a környezetet.

Speciális réteg

A női alsó speciális nedvszívó réteggel rendelkezik, amely több részből áll:

  1. A nedvszívó réteg
    elvezeti a folyadékot
  2. Az antibakteriális réteg
    megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését, illetve a baktériumok elszaporodását
  3. A vízálló réteg
    megakadályozza az átfolyás

Hogyan válasszam ki a megfelelőt?

Menstruációs női alsót a havi vérzés intenzitása, a napszak vagy az alapanyag – mikroszálas anyag, modál vagy nanoszálak - szerint választhat.

Gyenge és közepesen erős menstruáció esetén

Azon hölgyek esetében, akiknél a havi vérzés gyenge vagy közepesen erős szokott lenni, a menstruációs női alsó teljes mértékben kiválthatja az egészségügyi betétet vagy tampont. Akár 8–12 órán át viselhető anélkül, hogy aggódni kellene az átszivárgás miatt.

Menstruációs női alsó

Flux Invisible Cheeky

VÁSÁRLÁS

Erős menstruáció esetén

Azon hölgyeknek, akiknél a havi vérzés erős szokott lenni, nagyobb abszorpciós tulajdonságokkal rendelkező - ez által nagyobb védelmet nyújtó - menstruációs női alsót ajánlunk. Kiválthatók vele a menstruáció idején használandó segédeszközök, de hagyományos egészségügyi betét vagy tampon mellett is használható a nagyobb biztonság érdekében.

Menstruációs női alsó

Flux Hi-Waist

VÁSÁRLÁS

Használat napközben és éjszaka

A nappali menstruációs női alsó megfelelő védelmet nyújt munkaidőben, iskolai órákon és nagyobb fizikai igénybevétellel járó sportok alatt.
Az éjszakai menstruációs női alsó a nedvszívó rész speciális szabásának köszönhetően alváshoz lett tervezve. A nedvszívó rész egészen derékig ér, segít a folyadékot egyenletesen elosztani és megakadályozza a szivárgást bármilyen pozícióban is szokott aludni.

Menstruációs női alsó

Eco Moon

VÁSÁRLÁS

Hány darabot vegyek meg?

Az ideális mennyiség attól függ, hogy mennyire erős a havi vérzés, illetve milyenek a szárítás feltételei. Ha teljes mértékben női alsóval kívánja kiváltani az egészségügyi segédeszközöket, akkor legalább 4 darabot vegyen nappali viseletre és legalább 3 darabot az éjszakai viseletre. Így legalább 2 napra lesz megfelelő mennyiségű menstruációs női alsó anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az előzőleg használt női alsó már tökéletesen megszáradt-e.

Kezelés

Vélemények és tapasztalatok


trusted