06 1 998 9767
MENÜ

Hogyan tudom érvényesíteni a kedvezménykupont?


Dátum:15.12.2017

A különböző kedvezményes akciók során - például nyereményakciók vagy a vásárlási érték után – egy kedvezményre feljogosító, egyedi kóddal rendelkező kupont kaphat. Hogyan tudja a kupont egyszerűen érvényesíteni? Itt megtalálja az útmutatót. Egy megrendelésben azonban nem érvényesíthető egyszerre több kedvezménykupon!

Válassza ki a megvásárolni kívánt árukat, és tegye a kosárba. Azután klikkeljen rá a jobb felső sarokban található kosárikonra. Megjelenik a kosár tartalma, és a fizetendő összeg. Az egyes tételek alatt megtalálja az alábbi szöveget: "Ajándékcsekk vagy kedvezménykupon érvényesítése". A fenti szöveg alatt található mezőbe írja be a kedvezményes akció vagy az ajándékkupon kódját, és klikkeljen az "Érvényesítés" mezőre (lásd példát a képen).

 

A kód beírása után azonnal láthatja, hogy melyik termékekre érvényesítette a kedvezményt, és milyen összeggel csökkent a megrendelés végösszege.

 

A megrendelésfolyamat következő lépésében – ahol a szállítás és fizetés módját kell kiválasztania – is láthatja, hogy a kedvezménykupon érvényesítve lett.

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk az info@astratex.hu e-mail címre vagy telefonáljon a vevőszolgálatnak
+36 19 989 767 telefonszámra. A vevőszolgálat minden munkanapon elérhető, 08:00 és 17:00 óra között.


trusted