06 1 998 9767
MENÜ


Dátum:31.8.2021

Mia melltartó

Csábító, mégis nagyon kényelmes!

Mia

Csipkés kényelem a kebleinek

A Mia bralette melltartó romantikus csipkéből készült. A merevítők hiányának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a vonalaihoz, és a kebleket a kivehető betétek segítségével is kihangsúlyozhatja. A széles csipkés körkerület szexi külsőt kölcsönöz, amellyel bátran dicsekedhet is.

Mia

Dupla fekete-fehér öröm

Az örök dilemma, hogy klasszikus fehér vagy elegáns fekete melltartót válasszon, már a múlté! A bralette szabású Mia melltartó gazdaságos 2 darabos kiszerelésben kapható, amelyben mindkét szín megtalálható. 

Mia

Mia, fehér

Az ártatlanságot jelképező szín nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából!


Mia

Mia, fekete

Egy szín, amely mindenkinek jól áll, és a rafinált csipkével tökéletes párost alkot.

Mia

95% elégedett vásárló

A Mia bralette melltartót már viselő hölgyek véleménye szerint a melltartó nagyon kényelmes, kiválóan alkalmazkodik a testhez és a rugalmas körkerületnek köszönhetően nem szorít. A melltartó viselhető szabadidőben és olyan alkalommal is, amikor romantikára vágyik, de fontos a kényelem is. Mia

Érzéki szett

A bralette szabású Mia melltartóhoz egy csábító női alsó is jár! Figyelmébe ajánljuk a csipkéből készült, alul pamut anyaggal megerősített női alsót, amely csodálatos gömbölyű formát biztosít a popsinak. A csomagban 1 db fekete és 1 db fehér női alsó található. Alakítsa ki a saját fekete-fehér szexi szettet!

Tetszik ez a termék? Ajánlja az ismerőseinek!

Facebook
Link másolása