061 998 9767
MENÜ

Jersey lepedők

A jersey lepedőt első érintésre megszereti! A jersey ágyneműk nagyon kellemesek, selymesek, és mivel nem igénylik a vasalást, sok időt takarítanak meg. A lepedők gumis kivitelben készülnek, így akár 25 cm magas matracokhoz is alkalmazkodnak. A jersey lepedővel már nem fog előfordulni, hogy alvás közben lecsúszik, és Ön csak a matracon alszik. A jersey lepedőket standard és hosszított méretben, de kiságyba való változatban is kínáljuk.

Jersey lepedők trendi színekben

A jersey lepedők minőségi 100%-os pamut anyagból készülnek, az anyag sűrűsége 140g/m2. Ennek köszönhetően is a jersey lepedők annyira ragyogó és tartós színekkel rendelkeznek. Legyen a hálószobája vidám, intsen búcsút az unalmas fehér lepedőknek – nálunk megtalálja a szivárvány minden színét! Válogasson az ágyneműhuzat vagy a hálószoba falai színe szerint! Vegyen magának olyan lepedőt, amely nem csak praktikus, de jól is néz ki!

 

Jersey lepedők 100%-os pamutból

A nálunk kapható jersey lepedők kizárólag 100%-os természetes pamut anyagból készülnek. Ezért tapintásra kellemesek, ami garancia az egészséges alvásra. Mivel nincsenek irritáló hatással a bőrre, kisgyermekek számára is alkalmasak. Speciális eljárással készült anyagnak köszönhetően – különböző nagyságú szemekkel – a lepedők akár 25%-ban is kinyújthatók. Kiváló segítség azok számára, akik reggelente úgy ébrednek, hogy a szokásos pamut lepedő lábaikra van feltekerve. A jersey lepedő használata egyszerű, és Ön egész éjszaka nyugodtan aludhat.

Vegyen búcsút az unalmas szürkeségtől a hálószobájában – vegyen magának színes jersey lepedőt!

 

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés