02 205 703 40
MENÜ

Konyharuhák

A konyharuha már rég nem csak praktikus segítség főzésnél. Végre a designerek is észrevették, és teljes értékű konyhai kiegészítőket kreáltak. A színek üdítően ható kombinálása, érdekes és stílusos minták, de főleg minőségi kivitel – ezek az ismertető jelei az Astratex webshopban található konyharuháknak Legyen a konyha szebb, vásároljon konyharuhákat, hiszen a konyhában nélkülözhetetlenek! Miért kellene tűzhely mellett unalmas, régi textildaraboknak lógniuk? Vásároljon olyan pamut konyharuhákat is, amelyek örömet szereznek!


Konyharuha ajándékba

Ajándékba adni egy konyharuhát? Azt gondolja, hogy nem jó ötlet? Hogy ilyen ajándéknak senki nem örülne? Igaz, a férje nem lenne lelkes, de egy olyan hölgy, aki nap mint nap több órát is konyhában tölt, biztosan örömmel venné. A kínálatunkban található konyharuhák nem csak unalmas textildarabok, hanem gyönyörű, gondosan megtervezett termékek a a legjobb anyagokból. A 100%-os pamut luxus hatású és legjobb tulajdonságokkal is is rendelkezik.

Pamut konyharuháknak főleg nagymama fog örülni, aki imádja a praktikus ajándékokat! Legrosszabb esetben lesz lányunokának minőségi konyharuha kelengyének. Kínálatunkban designos konyharuhák is megtalálhatók, melyek garantált örömet szereznek barátainak, akik éppen új lakást rendeznek be, illetve vidám motívumokkal díszített konyharuhák is - szinte mindenki számára

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés