061 998 9767
MENÜ

Krepp ágyneműhuzatok

A minőségi, relief mintás krepp ágyneműhuzat minden hálószobát egyénivé varázsol. A kreppkészítés technológia tetszetős és különleges kinézetet biztosít. A krepp anyag legnagyobb előnye az, hogy nem igényel vasalást. A krepp ágyneműhuzatok 100%-os pamutból készülnek, amely szín- és formatartó. A krepp ágyneműhuzatokat nálunk standard méretekben, de hosszított változatban is vásárolhat, amit a nagyobb testmagassággal rendelkezők külön értékelni fognak.

A krepp anyag és az elegáns minták

Modern gyártási eljárásoknak köszönhetően ma már olyan ágyneműhuzatot is vásárolhat, amely felragyogtatja az ágyát. A Dante márka termékei ráadásul hihetetlenül gyönyörű mintákkal készülnek, melyek minden elegáns hálószobába illenek. Cserélje le a régi egyszínű ágyneműhuzatot modern és trendi ágyneműhuzatra, amelyben öröm lesz elaludni! A krepp ágyneműhuzat szettek nagyon praktikusak, és mutatósak is.

Hagyja magát elvarázsolni a pamut-kreppből készült ágyneműhuzattal, és kényeztesse vele a hálószobáját! Nézze meg más termékeket és minőségi ágyneműhuzatokat az Astratex.hu webshopban. Figyelmébe ajánljuk a mako-jersey ágyneműhuzatokat is! Ha az anyag kiválasztását illetően segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Intsen búcsút a vasalásnak! Örökre!

Nem hiszi el, hogy az ágyneműhuzatot valóban nem kell vasalni? A hír igaz. A vasalás nem csak felesleges munka lenne, de tönkre is tenné az anyagot!

Ez a speciális textília (kínálatunkban 100%-os pamutból) speciális hengerek segítségével készül, melyek jellegzetes domború mintázatot készítenek. A vasalás kiegyenesítené az anyagot, az eredmény egy sima felületű pamut ágyneműhuzat lenne – azonban helyenként egy kicsit kinyúlva. 

A pamut-krepp ágyneműhuzat esetén a vasalást örökre elfelejtheti!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés