061 998 9767
MENÜ

Luxus ágyneműhuzatok

Változtassa meg hálószobáját luxus ágyneműhuzat segítségével egy csodahellyé, ahol csak szép álmai lesznek! Kínálatunkban talál pompás ágyneműhuzatokat szaténból, tencelből, atlaszból, lenből vagy bambuszból, de prémium minőségű pamut-szaténból is. Választhat luxus ágyneműhuzatot 100%-os pamutból is. Ezen anyagokból készült ágyneműhuzatok érintésre kellemesek, nem hűvösek. Mivel az életünk akár egy harmadát alvással töltjük, nem gondolja, hogy kár lenne spórolni az ágyneműhuzaton?

Mit tartalmaz egy luxus ágyneműhuzat szett?

A luxus ágyneműhuzat szett tartalma általában egy paplanhuzatnagy párnahuzat és kispárna huzat, esetleg lepedő. A kínálatunkban megtalálja fényűző ágyneműhuzatokat egy- és kétszemélyes ágyra is, ebben az esetben a szett tartalma két darab párnahuzat és két darab paplanhuzat, esetleg egy kétszemélyes paplanhuzat. Nézze meg a kínálatunkat és válogasson a pazar ágyneműhuzat szettekből ízlése és szüksége szerint!

Az ágyneműhuzatok és ágyneműk az Astratex webshopból biztosan megfelelnek elvárásainak. Győződjön meg róla személyesen is!

 

Luxus ajándékba

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen fiatal házasoknak, szülőknek vagy barátainak? Ajándékozzon kényelmes és gyönyörű ágyneműhuzatot az Astratex.hu webshopból! Sok nő és férfi vágyik a luxusra, de saját magának soha nem venné meg. Szerezzen nekik örömet, és vegyen nekik különleges és csodálatos bambusz ágyneműhuzatot vagy ágyneműt mako-szaténból!
 
A kínálatunkban található ágyneműk a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Vásároljon Ön is!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés