Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.


Dátum:21.10.2021

Maia melltartók

Alkalmazkodnak vonalaihoz. Ön melyiket választja?

Kosarak speciális technológiával

Minden Maia melltartót enyhén bélelt, egyedi termoaktív habanyagból készült kosarak jellemeznek. A testhő hatására a kosarak alkalmazkodnak vonalaihoz, így egész napos kényelmet, valamint támaszt nyújtanak a melleknek. A sima kosarakat pedig a szatén megjelenésű vállpántok és szegélyek teszik teljessé.

Ismerje meg az összes modellt

A Maia melltartót, amely már régóta az egyik bestsellerünk, többféle kivitelben kínáljuk. Akár a sima dizájn, akár a díszítő elemek híve, mindenképpen sikerül majd választania.

Maia4D Soft Control Pearl

A Maia4D Soft Control Pearl modell habszivacs kosarainak központi részét gyengéd csipkefelület és egy kis gyöngy egészíti ki. Ezek a melltartó részletek luxus megjelenést kölcsönöznek.

Maia4D Soft Control Lace

Abban a pontban, ahol a kosarak és a vállpántok összeérnek, a Maia 4D Soft Control Lace melltartót decens csipke díszíti. Ez a kialakítás gyönyörű eleganciát kölcsönöz.

Maia 4D Soft Control Deluxe

A Maia 4D Soft Control Deluxe melltartót szatén megjelenésű pántok díszítik, a kosarak és a merevítők vonala szatén szalaggal szegélyezett. Ideális modell mindennapi viselethez.

Maia4D Soft Control szoptatós melltartó

A könnyű szoptatás érdekében lekapcsolhatja a Maia4D Soft Control szoptató melltartó kosarak felső részét. A modell közepét decens csipke díszíti.

Melltartó, melyeket a nők imádnak

A Maia melltartóknak több ezer elégedett tulajdonosa van. Ügyfeleink különösen értékelik a kényelmet és a vonalakhoz alkalmazkodó anyagot. Ezért gyakran nem maradnak csak egy melltartónál, hanem boldogan vásárolnak többet ruhatárukba.Láthatatlan alsók

A Maia melltartókat gyönyörű szettként is illesztheti, klasszikus vagy brazil szabású alsóval azonos kategóriából. Ezek finom mikroszálas anyagból vannak varrva, szegélyük lézerrel vágva, így nem látszódnak a ruha alatt.

Tetszik ez a termék? Ajánlja ismerőseinek!

Facebook
Link másolása

trusted