Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.

Megfelelő melltámasz sportolás közben


Dátum:15.12.2017

Segítünk Önnek olyan melltartót választani, amely tökéletesen kielégíti az igényeit.

A megfelelő melltartó kiválasztása legfőképpen a gyakorolt sport tevékenység típusától függ, mert a különböző sportágak a mellek más-más mozgását idézik elő. Ezért kell olyan melltartót (topot) találni, amely pontosan az Ön mozgástevékenység típusának felel meg. Azok általában a támasz fokozata szerint vannak szétválasztva (support = támasz), amelyet nyújtani tudnak. 

Light support - sportmelltartók, amelyek enyhe támaszt tudnak nyújtani a mellnek a nem kívánatos elmozdulás ellen. Az ilyen fokozattal rendelkező melltartók a következő sport tevékenységekhez alkalmasak, pl. gyors gyaloglás, golf, jóga / tai-chi, általános erősítés és pilates. A melltartók készülhetnek varrás nélküli kivitelben, speciális fazonnal, formázott varrással és kosarakkal.

Mid support – az ilyen támasz fokozattal rendelkező sportmelltartókat nyugodtan olyan sportokhoz is fel lehet venni, amelyek nagyobb igénybevételű mozgással járnak, pl. biciklizés,  in-line korcsolya, jogging, síelés, spinning  stb. A melltartó természetesen megakadályozza a kebel nem kívánatos eldeformálódását.

High support – sportmelltartókat használja például aerobikhoz, zumbához, teniszhez, squashoz, futáshoz, kosárlabdához, jumpinghoz, röplabdához stb. Az ilyen támasz fokozattal jelölt melltartók a mell elmozdulásának akár 70 %-át is kivédik és ezzel a mellszövetet is tehermentesítik. Ezek a melltartók igazán kiváló minőségűek, és ezáltal az összes követelménynek eleget tesznek, amely egy sportmelltartóval kapcsolatban felmerülhet.

A sportmelltartó kiválasztásának következő tényezője az Ön mellmérete is. Minden méretnél magasabb támasz fokozatot javaslunk választani, mert a teltebb keblek, természetesen, magasabb fokú támaszt igényelnek.

Milyen a megfelelő funkcionális anyag?

Olyan légáteresztő anyagból válasszon melltartót, amely elvezeti az izzadságot és nem akadályozza a szellőzést. Magasabb igénybevételű sporttevékenységhez szélesebb vállpánt dukál (esetleg alápárnázott), hogy ne vágjon be és ideális esetben hátul keresztezett legyen. Ez a mellnek még nagyobb támaszt nyújt.

A sportmelltartók kínálatát itt találja.


trusted