Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.


Dátum:13.7.2020

Inspirációk fehérnemű viseléshez.

Krajka
Angelia new

Melltartó

Angelia New

MEGNÉZEM

Fekete csipke fehérnemű

A fekete csipke minden női gardrób alap darabja. A fekete csipke sosem megy ki a divatból, így megéri akár drágább darabokat vásárolni. Mindig szexi és elegáns megjelenést kölcsönöz. A nyári napokon egy diszkréten kivágott blúzzal is jól mutat.

Krajka
Angelia new

Melltartó

Fluo

MEGNÉZEM

Látványos pasztell és neon színek

A finom tüll és csipke melltartó színes változatban ideális a meleg napokon. Nem csak légáteresztő és kényelmes, de nem szükséges elrejteni sem. Akárcsak a fekete csipke egy laza ing, szellős ruha vagy blúz alá tökéletesen illik.

Krajka
Angelia new

Melltartó

Air Lite

MEGNÉZEM

Sportos stílus

Sportolás közben olyan fehérneműre vágyunk, amely kényelmes, tartást biztosít és amely nem korlátoz bennünket a szabad mozgásban. Manapság a sportmelltartók egyre népszerűbbek, és egyre többen szeretik más alkalmakkor is viselni őket. Jól mutat akár felsőrészként, kabát alatt vagy csipkeblúzhoz, de önmagában is megállja a helyét.

Krajka
Angelia new

Szatén pizsama

Glorie

MEGNÉZEM

Pizsama és hálóruházat

A pizsamák manapság már nem csak ágyban hordunk. Egy-egy különleges könnyű szatén ingek és top akár utcai viseletként is szolgálhat a nyáron. Próbáld meg kombinálni őket farmerekkel, szoknyával vagy elegáns nadrággal, és határozottan tetszeni fog ez a trend.

Vessen egy pillantást a teljes nyári kollekcióra

Kiválasztottuk, az Ön számára ideális fehérneműket és hálóruhákat a nyári trendeknek megfelelően. Ne habozzon, töltse a nyarat stílusosan de ugyanakkor kényelmesen.
trusted