061 998 9767
MENÜ

Gumírozott lepedők

A jól kiválasztott lepedő garantáltan hozzájárul az egészséges alváshoz. A gumírozott szélekkel készült pamut lepedők nagyon népszerűek! Ez a pamut gumírozott lepedő széleken praktikus gumival rendelkezik, és főleg a minőségi anyaga miatt nagyon keresett. A 100%-os pamut hozzáadott anyagok nélkül a legjobb garancia az egészséges alváshoz.A gumírozott szélekkel készült pamut lepedők a több ezer hálószoba nélkülözhetetlen kiegészítője. Éljen az alkalommal! 


Gumírozott szélű pamut lepedők a könnyű használatért

A gumírozott szélekkel készült pamut lepedők nagyon praktikusak, könnyen használhatók. Kiválóan alkalmazkodnak a matrachoz, nincs szükség igazításra, bármilyen ágy felhúzása egyszerű és gyors. A gumírozott pamut lepedők nem csak funkcionálisak, de esztétikus funkciójuk is van, ezért több kellemes színárnyalatban is kínálunk a gumírozott pamut lepedőket.

Vásároljon gyönyörű színes pamut lepedőket gumírozott szélekkel, megspórolva ez által a matrac felhúzásával járó munkát és időt!

 

Lepedők természetes pamutból

A gumírozott szélekkel készült pamut lepedők, melyek megtalálhatók az Astratex.hu webshop kínálatában 100%-os természetes pamutból készülnek. A lepedők érintésre  nagyon kellemesek, az elalváshoz tökéletesek. Mivel nem irritálják a bőrt a kisgyermekek is használhatják. A praktikus gumi pedig garancia arra, hogy reggel a lepedő nem lesz lábaira feltekeredve. A klasszikus szövésű pamut nem igazán rugalmas, ezért gondosan válassza ki a méretet!

Kényeztesse magát, élvezze az egészséges alvást a legjobb minőségű ágyneműkkel!

 

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés