061 998 9767
MENÜ

Pamut-szatén ágyneműhuzatok

A pamut-szaténból készült ágyneműhuzat a pamut ágyneműk jogutódja. Érintésre nagyon kellemes, emellett megőrzi a pamut – mint természetes anyag – előnyeit. Az ágyneműhuzatok finom, fésült pamutfonalból készülnek, amely jellegzetes, természetes fényességgel rendelkezik. Köszönhetően annak, hogy az anyag sűrű szövésű, az ágyneműhuzatok erősek, hosszú élettartamúak. A pamut-szatén télen melegít, nyáron pedig kellemesen hűsít.

Pamut-szatén – a hálószobák jövője!

 

Egy természetes anyag, amely a pamut és a szatén legjobb tulajdonságaival rendelkezik. Elsősorban a felülete nem hideg és nem csúszós, egyben megtartja a luxus formáját. Használható téli hónapokban is, amikor nem vágyunk a hűvös érzésre mint a forró nyári éjszakákon. Az ágyneműhuzat mosógépben mosható – 40 °C-on kifordítva, de nem javasolt a szárítógép használata.
 
 

Szatén ágyneműhuzatok sok színben és mintában

 

 Kínálatunkban található pamut-szatén  termékek  különböző színekben és mintákban készülnek. Az anyag pamuttartalma garancia a ragyogó színekre. Modern mintákat kínálunk, melyek luxus kinézetet és egyedi varázst is biztosítanak. Az ágyneműhuzatok a Dante, Greno, Bonatex és sok más neves márka tervezőinek munkáját dicsérik.
 
Kényeztesse magát luxussal, amelyet a kellemes ágyneműhuzat kínál, vásároljon az Astratex.hu webshopban!

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés