02 205 703 40
MENÜ

Paplanok

Minőségi párnák és matracok mellett a steppelt takarók vagy paplanok üreges rostból további eleme az egészséges alvás receptjének. Ki nem szeretné bebújni a bemelegített paplanba? Az Astratex.hu webshopban széles választékot talál - minőségi antiallergén paplanokat vagy termó takarókat a cseh gyártóktól. Kínálunk kétszemélyes takarókat és steppelt gyermek paplanokat is. Rendeljen azt, amire éppen szüksége van, hogy éjszaka kényelmesen tudjon aludni! A minőség fontos, hiszen a nap akár egyharmadát is alvással töltjük.

Vásároljon steppelt takarókat és paplanokat  olyan minőségben, amely Önnek is jár!


Termó takarók és paplanok egész évre

Nyáron melege van és télen fázik? A nálunk vásárolt takarókkal ennek vége lesz! Minőségi paplanokat kínálunk nyári és téli hónapokra, valamint egész évben használható „okos” takarókat is,  melyek kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek (termó vagy termotakaróként is ismertek).

Találja meg a megfelelő hőmérsékletet, ne fázzon, ha nem muszáj, és ne takarózzon ki, mert éppen kánikula van. Az Astratex.hu webshopban minden méretben talál téli és nyári takarókat. Élvezze maximálisan  az ágyban töltött órákat, fedezze fel a kényelmet, amelyet a takarók kínálnak  - a nálunk vásárolható ágyneműhuzatokkal kombinálva.

A még nyugodtabb alvás érdekében javasoljuk a takaróhoz üreges rostokból készült steppelt párnákat is megvásárolni. Ne feledkezzen meg a matracvédőről és az ágytakaróló sem

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés