Magazin Csere és visszaküldés

A kosara üres

Kár érte. Adjon hozzá valamit a Kedvencek közül vagy tekintse meg Új termékeinket.


Dátum:2.10.2020

Élvezze a színekkel és a merész kombinációkkal teli őszt!

Krajka
Angelia new

Melltartó

Daily Hazelnut

VÁSÁRLÁS

Fehérneműk a természetes tónusokban

A testszínű fehérnemű nem hiányozhat az egyetlen nő fehérneműs fiókjából! Mindenkor decens hatású, és tökéletes választás világos színű ruhák alá, mivel szinte láthatatlan. Unalmasnak találja a bőr színében készült melltartókat és női alsókat? Válasszon például mogyoró, arany csillogású barack vagy homok színárnyalatot!

Krajka
Angelia new

Melltartó

Daily Rose

VÁSÁRLÁS

Az ősz színeiben

Egészítse ki ruhatárát gyengéd színárnyalatokban készült darabokkal! A melltartó és a női alsó szett a lila, halvány rózsaszín vagy púder színben minden romantikus lelkű hölgynek és a divat trendeket követőknek is örömet okoz. Ráadásul nagyon nőies is! Nézzen körül, és fedezze fel az Önnek tetsző trendi őszi színárnyalatokat!

Krajka
Angelia new

Melltartó

Lianne

VÁSÁRLÁS

Amikor hűvösebbre fordul az idő

Amikor az ősz télhez közeledik, hűvösebb színárnyalatok kerülnek előtérbe –⁠ idén a kék, az olívazöld és a szürke szín a menő. Válasszon például bardot szabású melltartót, amely ellenállhatatlan dekoltázst varázsol. A bardot szabású melltartó kiváló választás koktélruha, ujjatlan top vagy alkalmi zakó alá, amelyből decensen kilátszódhat.

Krajka
Krajka

Melltartó

Leila

VÁSÁRLÁS

Izgalmas bordó elegancia

Egy szín, amely csábító, de nem túl kihívó? Egyértelműen a bordó, amely kiválóan kombinálható csipkével! Ha jól akar kinézni, és a hagyományos fekete fehérneműnél valami érdekesebbet keres, próbálja ki a vörös szín sötét árnyalatát! Akár munkahelyre, akár találkára veszi fel, mindig különlegesen fogja magát érezni!

Krajka
Angelia new

Melltartó

Lima

VÁSÁRLÁS

Merjen kombinálni!

A romantikus csipke, a fényes szatén és a tarka boho stílusú kimonó jól mutatnak együtt! Felejtse el a szabályokat, és kombináljon különböző mintákat, nyomatokat, eltérő tulajdonságokkal és textúrákkal rendelkező anyagokat. Ha szabadjára engedi a fantáziáját, és rákapcsolódik a bohém hullámra, az eredmény kellemes meglepetés lesz!

Krajka
Angelia new

Melltartó

Zero Feel

VÁSÁRLÁS

Első helyen a kényelem

Természetes anyagok, tompa színek és komfortos szabás. Egyre több fehérnemű gyártó olyan darabokkal bővíti kínálatát, melyek kényelmesek, nem szorítanak, és ruha alatt szinte észrevétlenek. Egészítse ki Ön is a ruhatárát minimalista, sima felületű vagy varrások nélküli fehérneműkkel semleges színárnyalatokban!

Nézze meg a teljes őszi kollekciót!

Visszafogott színárnyalatok, csipke és kényelmes sima felületű fehérneműk. Az idei őszi trendeknek megfelelő, legjobb darabokat választottuk ki Önöknek.
trusted