061 998 9767
MENÜ

Tanácsok a megfelelő méretű melltartó kiválasztásához

A természet minden nőt más keblekkel ajándékozta meg. Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű melltartót? Ebben segítségére lesz néhány egyszerű tanács:

  • A mérettáblázat használatához mérje meg a keblek kerületét és a keblek alatti kerületet – a mérőszalag ne legyen túl meghúzva, sem túl laza, pontosan a kebleket mérje meg
  • Nagyobb méretű keblek esetén a széles vállpántokkal készült modelleket válasszon
  • Gondoljon a ruha színére, amely alatt fogja a melltartót viselni

Praktikus és gyönyörű 

Annak érdekében, hogy tökéletesen jól álló melltartót válasszon, a melltartókat olyan tulajdonságuk alapján csoportosítottunk, amelyek a nőket és a lányokat legjobban érdekelnek. Válogathat a praktikus,  márkás , lekapcsolható vállpántokkal készült melltartókból, varrások nélküli melltartókból, csipke vagy kismama melltartókból és sok más modellből.

Talál népszerű Push-Up melltartókat és varrások nélküli modelleket is, amelyek kiválóan alkalmasak a szűk pólók és blúzok alá. A „bardot“ szabású melltartók csodálatos dekoltázst varázsolnak, mély kivágású ruhák esetén is. A vállpántok nélküli ruhákhoz a lekapcsolható vállpántokkal készült melltartókat ajánljuk. A melltartók elöl vagy hátrészen záródnak.

Hírlevél

Szeretne az újdonságokról értesülni?

Szerkesztés, kijelentkezés